Terug naar overzicht

De Hobbit tofu: 100% Europese soja – 100% Made in Belgium – 100% Smaakvol

De Hobbit tofu:

100% Europese soja – 100% Made in Belgium – 100% Smaakvol

100% Europees
Het is welbekend, bij De Hobbit maken we heerlijke tofu, gemaakt van sojabonen. Wanneer je een pakje tofu* van De Hobbit koopt, is deze steeds gemaakt van Europese sojabonen. De bonen reizen dus niet ver om ons bedrijf in Maldegem te bereiken, en er is geen ontbossing van het regenwoud. 
Daarnaast zijn we volop bezig met het testen van Belgische soja - zo wordt de keten van boer tot bord nog korter!

*= ook onze rooktofu, tofu gehakt, licht gekruide tofureepjes, Oosters gekruide tofureepjes, zijden tofu, tofu hazelnoot & tofu curry

100% Made in Belgium
De Hobbit is een tweede generatie familiebedrijf, gelegen in Maldegem. Al onze producten vertrekken vanuit ons bedrijf, en worden dagelijks met toewijding gemaakt!
Thomas, onze verantwoordelijke voor de tofu productie, samen met zijn team, staan dagelijks klaar om ervoor te zorgen dat onze tofu steeds aan de vereiste kwaliteit voldoet.

100% Smaakvol
Uiteraard maakt De Hobbit enkel gebruik van biologisch gecertifieerde - dus niet genetisch gemanipuleerde sojabonen. De sojaboon is een peulvrucht, afkomstig van de sojaplant, en bevat tot 35% eiwitten. 
Dit maakt soja zo interessant! Het wordt ook al eeuwenlang gebruikt als eiwitaanbrenger, en is daarom één van dé basisplanten voor traditionele vleesvervangers.

Bij De Hobbit maken we reeds tofu sinds de jaren '80, en we breiden ons gamma nog steeds uit: van een heerlijk zachte tofu natuur tot onze op smaak gebrachte tofureepjes, iedereen vindt er z'n gading!