Aardappelsalade met spruitjes

25min Gebruikte producten: Tempeh NatuurTempeh Gerookt
Ingredienten

vegan voor 4 personen 1 handvol spruitjes (gehalveerd), 15 gekookte krielaardappelen (gehalveerd), 1 pakje De Hobbit tempeh (in blokjes) (kan ook met rooktempeh), 1 appel (schijfjes of blokjes), loof van 1 venkel (optioneel), peper en zout, olijfolie voor het sausje: 150 g ongezoete sojayoghurt, peper en zout, 1 snuifje curry, 2 el citroensap, 3 el bieslook (fijngesnipperd)

Gebruik

Verwarm de oven voor op 180 °C. Doe wat olijfolie, peper en zout op de spruitjes en bak 15 à 20 min in de oven. Kruid de aardappelen en de tempeh met peper en zout. Bak goudbruin in wat olijfolie. Meng alle ingrediënten voor het sausje. Schep de spruitjes, de aardappelen en de tempeh in een kom. Werk af met de appel en het venkelloof. Serveer met het sausje.

Bekijk ons assortiment