Hachis parmentier met bloemkoolpuree

20min Gebruikte producten: Seitan NatuurSeitan Supreme
Ingredienten

de seitanstoofpot (zie recept op website) wordt hier als basis gebruikt 1 kg bloemkool en/of knolselder, in stukken, scheutje plantaardige room, peper, zout en nootmuskaat, 1 tl mosterd, 1 bokaal gekookte linzen (400 g, uitgelekt gewicht 250 g), ½ van de seitanstoofpot, 1 el paneermeel (optioneel)

Gebruik

-       Kook de bloemkool en knolselder gaar in een grote kookpot.

-       Verwarm de oven voor op 180 °C.

-       Laat de gekookte groenten goed uitlekken en maak er vervolgens een puree van met room, nootmuskaat, peper en zout, mosterd.

-       Spoel de linzen en meng ze met de seitanstoofpot. Breng op smaak met peper en zout.

-       Giet de stoofpot met linzen in een grote ovenschaal en bedek met de groentepuree. Strooi er eventueel wat paneermeel overheen.

-       Plaats in de voorverwarmde oven tot de stoofpot heet is en de puree een goudbruin korstje krijgt.


Recept: FoodLove (Stefanie Baert) uit het kookboek Ready, Set, Go!

Bekijk ons assortiment