300g parelcouscous, 250g kerstomaten (diverse kleuren: rood, geel en oranje), 1 handvol olijven (ontpit), (appel)kappertjes (hoeveelheid naar smaak), 1 pakje de Hobbit Paprika-Basilicum broodbeleg, geroosterde pijnboompitten, verse basilicum voor de tofu feta: 250 g tofu, 2 eetlepels edelgistvlokken, sap van 1 citroen, zout (naar smaak), 1 teentje look (geperst), olijfolie
Kook de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat afkoelen. Maak vervolgens de tofu feta: laat de tofu goed uitlekken in een propere handdoek of keukenpapier. Duw het vocht er met je handen uit, of plaats er een zwaar gewicht op. Bak de geperste look aan in flink wat olijfolie tot wanneer deze begint de kleuren. Verbrokkel de tofu en voeg deze toe aan de pan. Roer regelmatig om, tot wanneer de tofu goudbruin gebakken is. Voeg indien nodig nog wat olijfolie toe. Los ondertussen de edelgistvlokken op in het citroensap. Voeg eventueel een scheutje water toe indien nodig. Eens de tofu goudbruin gebakken is, voeg je de edelgist-citroenmengeling toe aan de tofu. Roer goed om, kruid met voldoende zout en laat even sudderen. Proef, en kruid de tofu indien nodig bij met zout, tot wanneer je de gewenste zout-zuur verhouding hebt. Snij de tomaten en olijven in twee of vier, en meng deze met de (appel)kappertjes. Serveer een portie parelcouscous met tomaten, olijven en kappertjes en voeg de Hobbit Paprika-Basilicum dip, de tofu feta en de pijnboompitten toe. Versier met verse basilicum en werk af met peper en zout.