Bolognaisesaus met walnoten

20min Gebruikte producten: Seitan Gehakt
Ingredienten

1 pakje Seitan Gehakt van 'De Hobbit', 150 g tagliatelle, 1 rode ui, 1 teentje knoflook, 500 g kastanjechampignons, 1 el olijfolie, 100 g walnoten, 1 blik tomatenblokjes, 2 el oregano, 1 tl komijn.

Gebruik

Vegan recept voor 2 pers.

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Snipper de ui en hak de knoflook fijn. Maak de kastanje champignons schoon en snijd in plakjes.

Verhit de olijfolie in een pan en bak de ui, knoflook, champignons en het seitan gehakt voor 5 minuten.

Hak de walnoten grot. Voeg de walnoten en de tomatenblokjes toe in de pan en bak nog 5 minuten mee.

Breng de saus op smaak met oregano en komijn. Serveer de saus met de pasta.


Bekijk ons assortiment