Recept voor 2 personen 1 pakje licht gekruide tofureepjes van ‘De Hobbit’, 10 krielaardappelen of kleine nieuwe aardappeltjes, 2 teentjes look, olijfolie, peper en zout, ½ spitskool fijngesneden, 2 handen vol verse bladspinazie, verse dille.
Kook de aardappelen gaar, halveer ze en doe ze in een
ovenschotel (plet ze met een vork)met een goede scheut olijfolie, de 2 teentjes
geperste look en een goede snuif zout. Meng alles goed en bak 12 min op 175°C
in een voorverwarmde oven.
Bak de licht gekruide tofureepjes in olijfolie. Voeg na enkele minuten de spitskool erbij en roerbak verder tot de spitskool gaar is. Voeg peper en zout toe. Roer op het laatste de spinazie door alles.
Serveer met de gebakken aardappelen, verse dille en extra snuifje vers gemalen peper.