1 el kokosolie, 1 pakje Hennepburger met zeewier van De Hobbit, 100 g radijsjes, 4 el tahin, limoensap van 1 limoen, 1 handjevol verse dille, 1 snuifje zout, 2 st vegan harde broodjes, 1 handjevol jonge sla, 1 handjevol zeekraal
Recept voor 2 personen
Smelt de kokosolie in de pan en bak de hennepburgertjes aan beide kanten 3 minuten.
Snijd ondertussen de radijsjes in plakjes. Meng de tahin met het limoensap. Hak de verse dille fijn en roer deze door de tahinsaus samen met het snuifje zout.
Snijd de broodjes doormidden. Smeer de onderste helften in met de helft van de tahin saus, leg de jonge sla erop gevolgd door de burgers.
Verdeel de rest van de tahinsaus met de radijs en de zeekraal erover.
Snijd de broodjes doormidden. Smeer de onderste helften in met de helft van de tahin saus, leg de jonge sla erop gevolgd door de burgers.
Verdeel de rest van de tahin saus met de radijs en de zeekraal erover.
1