10 champignons, 1 el olijfolie, ½ kl kruidenzout Voor de vulling: 100 g De Hobbit rooktempeh (geraspt), 3 el De Hobbit natto, 1,5 el sojasaus, 1 el tahin, 2 el water, 1 el geroosterde sesamolie, de steeltjes van de champignons, rode ui (fijngesnipperd, optioneel), peterselie (optioneel)
Verwarm de oven voor op 180°C. Haal de steeltjes van de champignons en hou ze apart. Wrijf de champignons in met de olie en het kruidenzout. Leg ze in een ovenschaal en bak ze gedurende 5 minuten in de oven. Doe alle ingrediënten voor de vulling in een blender. Mix tot een gladde massa. Haal de champignons uit de oven. Vul ze met de vulling en laat ze 8 minuten verder in de oven garen. Serveertip: Fruit de rode ui mooi aan. Werk de champignons af met de ui en wat verse peterselie voor een frisgroene toets.